MERCAT NADAL FÀBRICA LEHMANN

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

MERCAT NADAL FÀBRICA LEHMANN

15 diciembre 2018, 11:00 am - 16 diciembre 2018, 8:00 pm

mercado navidad fàbrica lehmann
mercado navidad fàbrica lehmann
mercado navidad fàbrica lehmann
mercado navidad fàbrica lehmann

 

Aquest serà un cap de setmana ple de mercats nadalencs a la ciutat comtal, però estem segur@s que aquest robarà la teva atenció!

Disseny local i de proximitat. Exposició i venda dedicada a les noves creacions d’artesans, dissenyadors, pintors, escultors, il·lustradors i més … història, música, menjar / beguda i un bon ambient per fer una passejada i trobar un regal diferent.

Aquest mercat té lloc al pati interior de l’antiga Fàbrica de Lehmann, un espai secret amb molt encant al centre de l’Eixample Esquerre, però allunyat del soroll de la ciutat. Els diferents locals i tallers obrirem les nostres portes perquè, qui vulgui, pugui veure l’interior d’aquests espais únics a més de tenir a diversos artistes i artesans participant amb la venda dels seus productes originals fets a Barcelona.

 

HORARI

DISSABTE 15 i DIUMENGE 16 de desembre
d’ 11h a 20h

 

TALLER XMAS WISH

 

Tenim un taller especial de joies per Nadal al costat de Minimyz.bcn. Una oportunitat única per descobrir una manera fàcil i ràpida de fer joies de plata aprenent tot el procés.

 

Una sessió on coneixeràs a fer servir algunes eines i tècniques de joieria particulars. Farem una petita peça de plata estampada i dissenyada per tu, acabada com a braçalet i llesta per estrenar o regalar !!

 

DISSABTE 15 de 17h a 18h
DIUMENGE 16 d’11h a 12h
PREU: 5 €

Per inscripcions i més informació Contacta’ns a:
minimyz.bcn@gmail.com / Txellh.687 781.391

 

 

– – –

 

Este será un fin de semana lleno de mercados navideños en la ciudad condal, ¡pero estamos segur@s de que este robará tu atención!

Diseño local y de proximidad. Exposición y venta dedicada a las nuevas creaciones de artesanos, diseñadores, pintores, escultores, ilustradores y más…historia, música, comida/bebida y un buen ambiente para dar un paseo y encontrar un regalo diferente.

Este mercado tiene lugar en el patio interior de la antigua Fàbrica de Lehmann, un espacio secreto con mucho encanto en el centro del Eixample Esquerra, pero alejado del ruido de la ciudad. Los diferentes locales y talleres abriremos nuestras puertas para que, quien quiera, pueda ver el interior de estos espacios únicos además de tener a varios artistas y artesanos participando con la venta de sus productos originales hechos en Barcelona.

HORARIO

SÁBADO 15 y DOMINGO 16 de diciembre
de 11h a 20h

 

TALLER XMAS WISH

 

Tenemos un taller especial de joyas para navidad junto a Minimyz.bcn. Una oportunidad única para descubrir una manera fácil y rápida de hacer joyas de plata aprendiendo todo el proceso.

 

Una sesión donde conocerás a usar algunas herramientas y técnicas de joyería particulares. Haremos una pequeña pieza de plata estampada y diseñada por ti, acabada como brazalete y lista para estrenar o regalar!!

SÁBADO 15 de 17h a 18h
DOMINGO 16 de 11h a 12h

PRECIO: 5€

 

Para inscripciones y más información contáctanos a:
minimyz.bcn@gmail.com / Txellh.687 781 391

 

 

 

Detalles

Comienza:
15 diciembre 2018, 11:00 am
Finaliza:
16 diciembre 2018, 8:00 pm