MERCAT NADAL FÀBRICA LEHMANN

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

MERCAT NADAL FÀBRICA LEHMANN

14 diciembre 2019, 11:00 am - 15 diciembre 2019, 8:00 pm

market lehamnn
mercado navidad fàbrica lehmann
mercado navidad fàbrica lehmann
mercado navidad fàbrica lehmann
mercado navidad fàbrica lehmann
SLIDE-WEB-HOME_COLODIÓN

 

Aquest serà un cap de setmana ple de mercats nadalencs a la ciutat comtal, però estem segur@s que aquest robarà la teva atenció!

Disseny local i de proximitat. Exposició i venda dedicada a les noves creacions d’artesans, dissenyadors, pintors, escultors, il·lustradors i més … història, música, menjar / beguda i un bon ambient per fer una passejada i trobar un regal diferent.

Aquest mercat té lloc al pati interior de l’antiga Fàbrica de Lehmann, un espai secret amb molt encant al centre de l’Eixample Esquerre, però allunyat del soroll de la ciutat. Els diferents locals i tallers obrirem les nostres portes perquè, qui vulgui, pugui veure l’interior d’aquests espais únics a més de tenir a diversos artistes i artesans participant amb la venda dels seus productes originals fets a Barcelona.

 

HORARI

DISSABTE 14 i DIUMENGE 15 de desembre
d’ 11h a 20h

 

– – –

 

Este será un fin de semana lleno de mercados navideños en la ciudad condal, ¡pero estamos segur@s de que este robará tu atención!

Diseño local y de proximidad. Exposición y venta dedicada a las nuevas creaciones de artesanos, diseñadores, pintores, escultores, ilustradores y más…historia, música, comida/bebida y un buen ambiente para dar un paseo y encontrar un regalo diferente.

Este mercado tiene lugar en el patio interior de la antigua Fàbrica de Lehmann, un espacio secreto con mucho encanto en el centro del Eixample Esquerra, pero alejado del ruido de la ciudad. Los diferentes locales y talleres abriremos nuestras puertas para que, quien quiera, pueda ver el interior de estos espacios únicos además de tener a varios artistas y artesanos participando con la venta de sus productos originales hechos en Barcelona.

 

HORARIO

SÁBADO 14 y DOMINGO 15 de diciembre
de 11h a 20h

 

 

Detalles

Comienza:
14 diciembre 2019, 11:00 am
Finaliza:
15 diciembre 2019, 8:00 pm